Contact & Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden:

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle leveringen van Het Gouden Ei, door het plaatsen van een bestelling gaat u akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.

Prijzen:

Alle prijzen worden uitgedrukt in euro's,
Prijzen zijn per stuk en exclusief verzendkosten tenzij anders vermeld.
De genoemde prijzen bij een gepresenteerd artikel worden gehanteerd, dit zijn de juiste prijzen. Prijzen op een andere manier als genoemd bij het artikel zijn onder voorbehoud, voor zetfouten kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden. 

Verzending:

Verzending vind alleen plaats na betaling van het volledige bestelbedrag, hierin worden geen uitzonderingen gemaakt.
Zendingen worden automatisch aangemaakt naar aanleiding van de door de klant ingegeven adresgegevens. De klant dient deze voor het plaatsen van de bestelling te controleren om foutieve zendingen te voorkomen. Atelier Het Gouden Ei is niet aansprakelijk voor extra kosten die het ingeven van onjuiste informatie met zich meebrengen, extra gemaakte kosten zullen in rekening gebracht worden bij de klant. Na het voldoen van deze extra kosten zal de zending nogmaals worden verzonden.

Aansprakelijkheid:

Wij geven een zo precies mogelijke omschrijving van al onze artikelen. Mocht er een fout voordoen of een kleur afwijken zijn wij hier niet voor aansprakelijk. Omschrijvingen en afbeeldingen zijn gevoelig voor diverse interpretaties, ook kwaliteit van een beeldscherm is afhankelijk van hoe een kleur of artikel wordt weergegeven. Het Gouden Ei is niet voor boven genoemde aansprakelijk.

Herroepingsrecht:

De klant heeft het recht om, binnen 14 dagen na levering, het product retour te geven aan Het Gouden Ei. Dit zonder opgaaf van reden, wel retour in orignele verpakking en originele staat. Indien een artikel bij retour niet meer als origineel of nieuw verkocht kan worden wordt er vindt er voor dit artikel geen creditatie plaats.
Artikelen kunnen retour gezonden worden op kosten van de koper, na ontvangst van het artikel in originele staat en verpakking zal het aankoopbedrag retour gestort worden.
Retourzendingen dienen altijd aangekondigd te worden!

Privacy:

Al uw gegevens worden alleen gebruikt voor het succesvol afhandelen van uw bestelling en de aflevering van het product. Contactgegevens worden niet verkocht of ter beschikking gesteld aan derden.

BTW:

Daar er voornamelijk geleverd word aan particulieren en kleine ondernemers uit Nederland is het niet mogelijk (via de webshop) btw te laten verleggen bij bijvoorbeeld intracommunautaire levering. Wilt u als ondernemer uit het buitenland toch afnemen? Dat is uiteraard mogelijk. Wilt u, in verband met vele extra administratieve handelingen, vooraf contact met ons opnemen, dan helpen wij u graag verder.

 

U kunt op de volgende manieren contact opnemen met ons:

E-mail: info@goudenei.net

Telefoon: 0627872419

Ook kunt u ons contactformulier invullen, wij proberen u dan zo snel mogelijk te woord te staan!

20% Korting op alle Textiel, Petten en Tassen met de code NIEUWEKAST

Deze code is geldig tot 19-05-2023

© 2015 - 2023 Atelier Het Gouden Ei | sitemap | rss