Bestellen, verzending en retouren

Bestellen

Het is voor iedereen mogelijk om te bestellen in onze webwinkel. U kunt een accont aanmaken, op deze manier kunt u ten alle tijde uw vorige bestellingen terugzien. Ook kunt u zonder account uw bestelling afronden.

Na het bestellen ontvangt u van ons automatisch een bevestiging van uw bestelling, met daarbij een factuur. Ook ontvangt u een bevestiging van de betaling en krijgt u bericht wanneer uw bestelling is verzonden.

Heeft u gekozen voor afhalen? Dan nemen wij contact met u op om een afspraak te maken om deze af te halen, ook kunt u bij opmerkingen aangeven wanneer het afhalen uw voorkeur heeft.

Bent u een ondernemer en gevestigd in België? Ook dan kunt u bij ons bestellen, alleen willen wij u vragen om bij uw bestelling te kiezen voor vooraf overmaken. Wij kunnen dan de factuur voor u aanpassen, zodat er geen BTW maar wel verzendkosten in rekening gebracht worden. Op deze manier heeft u een juiste factuur voor uw boekhouding.

Betalen

Wij hanteren diverse betalingsmogelijkheden. U kunt kiezen uit betaling via IDEAL, Bancontact of het contant betalen bij afhalen. Let op, u kunt bij ons niet pinnen! Wilt u uw bestelling op een andere manier betalen, neem dan even contact met ons op en wij maken het in orde!

Verzending

Verzending vindt plaats met PostNL. Er zijn twee mogelijke verzendmethodes, hiervoor kunt u kiezen tijdens het afronden van uw bestelling. Een brievenbuspakje kost € 3,95, pakketpost kost € 6,50, dit zijn tarieven binnen Nederland. Het kan zijn dat u kiest voor een brievenbuspakje maar dat toch het pakketpost tarief gehanteerd word. Dit komt dan omdat u artikelen besteld heeft die niet via een brievenbuspakje verzonden kunnen worden.

Belgische klanten dienen altijd te kiezen voor pakketpost België. Verzending naar België kost € 7,95. Wilt u naar een ander land binnen Europa laten verzenden? Neem dan even contact met ons op!

Retouren

Uiteraard kan het voorkomen dat een product niet is wat u ervan verwacht had. U heeft de mogelijkheid Om deze artikelen retour te sturen. Let op! Meld u dit wel even van te voren bij ons. Op deze manier kunnen wij uw retour zo spoedig mogelijk verwerken en zorgen dat u het bedrag wat u van ons tegoed heeft zo snel mogelijk weer retour storten. Retourkosten zijn voor eigen rekening. Stuurt u een volledige order retour zullen wij het volledige bedrag retour storten. Retour gestuurde artikelen verwachten wij uiteraard terug in originele staat en verpakking, is dit niet het geval zullen wij genoodzaakt zijn geleden schade te verrekenen met het retour te storten bedrag.

 

20% Korting op alle Textiel, Petten en Tassen met de code NIEUWEKAST

Deze code is geldig tot 19-05-2023

© 2015 - 2023 Atelier Het Gouden Ei | sitemap | rss